In 't nieuws

In 't nieuws

Huren van buren voor particulieren

Particulieren huren van hun buren

( De Telegraaf 2008-04-15)

AMSTERDAM Wwlke particulieren hebben deze ervaring niet? Eindelijk tijd en zin hebben in of om het huis iets te willen veranderen of te verfraaien en dan niet de beschikking hebben over de juiste apparatuur. Moet je naar een drukke doe-het-zelfzaak twintig kilometer verderop om twee uur later thuis te komen met een zojuist aangeschafte boor die je normaalgesproken slechts een of twee keer per jaar gebruikt? Nee, als het aan de Assendelver Cees Zwart ligt is dit vanaf nu verleden tijd. Met zijn site hurenvanburen vind je binnen loopafstand alles van je gading en dan ook nog eens voor een zacht (huur)prijsje.
De oplossing is even simpel als ingenieus. Zoals wel vaker bij succesvolle toepassingen. Cees Zwart (51): “Begin februari was ik een weekje in Vietnam. En daar gingen mijn ogen letterlijk open. In een straal van enkele honderden meters speelde zich voor mijn ogen een complete micro-economie af. Op een marktplein werden groente en fruit aan de man gebracht, die honderd meter verderop gekweekt waren. En weer honderd meter verderop werden de producten geconsumeerd. En zo ging het met veel meer producten en goederen. Het was handel binnen handbereik. En toen dacht ik ineens dit moeten we ook in Nederland gaan doen.”

Langs elkaar heen
In ons land zijn we uit elkaar aan het groeien. We hebben nauwelijks meer contact met de buren, laat staan dat we weten wat er in de wijk gebeurt. We leven langs elkaar heen en wanneer we iets nodig hebben kopen we dat. Ook als we dat maar één keer nodig hebben en ook als het eigenlijk te duur is. We kopen een boormachine, terwijl die bij de buren al maandenlang ongebruikt in huis ligt, we schaffen een ladder aan, terwijl die bij de overburen al drie maanden in de tuin ligt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Met “Huren van Buren” gaat dit allemaal veranderen.
Zwart in het dagelijks leven accountmanager bij een sociale werkplaats in Noord Holland legt uit hoe simpel het bij “Huren van Buren” in zijn werk gaat. “Je hebt mensen die spullen willen verhuren en je hebt mensen die spullen willen huren. Op zich is dat niet nieuw, maar wat wel nieuw is, is dat mensen zonder het van elkaar te weten, allemaal bij elkaar in de buurt wonen en dat ik die mensen via internet en mijn website tot elkaar breng. In het kort gezegd biedt “Huren van Buren” de mogelijkheid om via internet spullen te huren of te verhuren in de eigen omgeving.”

”Technisch”, gaat Zwart verder, “werkt het allemaal heel simpel. Iemand die wat wil verhuren, gaat naar de site, plaatst het voorwerp daarop (met of zonder foto), vermeldt de huurprijs, de borg, en bouwjaar en geeft zonodig aanvullende informatie. De huurder, op zijn beurt gaat naar www.hurenvanburen.nl, geeft aan wat hij zoekt, voert zijn postcode in en vermeldt binnen welke afstand hij wil zoeken. Vervolgens geeft hij een zoekopdracht en ontvangt hij op zijn scherm de lijst met gevraagde mogelijkheden. Wanneer huurder en verhuurder met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen, ligt er voor beiden een standaardhuurovereenkomst klaar waarmee de afspraken worden vastgelegd. Voor het geld hoeven de mensen het niet te laten. Zowel voor de huurder als verhuurder zijn er het eerste jaar geen kosten, daarna betaald de verhuurder één euro per maand. Mooier en makkelijker kunnen we het echt niet maken, toch?”
(de Telegraaf 27 februari 2008)

de Nederlandse Woonbond Verhuur tussen particulieren en buren onderling

Huren van Buren

(Woonbond Huurwijzer 2009)

Heeft u voor een klusje een lange ladder of een hogedrukspuit nodig, maar geen geld of geen zin om er eentje aan te schaffen? Of wilt u in de buurt uw diensten aanbieden als kok, kleermaker of kapper? Kijk dan eens op www.hurenvanburen.nl.
Via deze website kunt u goedkoop diensten en spullen huren en verhuren van of aan mensen in de buurt. Hurenvanburen brengt vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar. Dat kan variëren van diensten als huishoudelijke hulp, oppas of kapper tot gereedschap, boeken of vakantie-uitrusting. Door te zoeken op postcode vindt u direct de spullen of diensten die u nodig heeft of wilt aanbieden. En dat alles voor een zelf te bepalen prijs (en eventuele borg) Maar het mag natuurlijk ook gratis. Het zoeken op de website is in ieder geval gratis voor iedereen die in contact wil komen met de aanbieders van diensten en spullen, maar ook burenbuurthulp. De website wil het digitale plein zijn waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten en afspraken kunnen maken. Daarom kunnen ook buurtverenigingen een eigen plekje krijgen op de website, voor gratis mededelingen en oproepen. Zodra de postcode wordt ingetypt, verschijnt rechts de naam van de buurtvereniging in het betreffende postcode

 

Huren van buren

( De Krommenieer 2008-10-10)

Dringend behoefte aan een e ektrische grasmaaier of een hondenuitlater? Geen nood, ‘Hurenvanburen’ brengt uitkomst. Lekker snel en tegen een redelijke vergoeding iets of iemand huren in je eigen buurt. Cees Zwart , woonachtig in Assendelft en eigenaar van de website hurenvanburen.nl is er zelf stellig van overtuigd dat ‘Hurenvanburen’ Nederland gaat veranderen!.

Het is ook een mooi principe, en eigenlijk al zo oud als de mensheid zelf. In de oertijd werden er waarschijnlijk ook al vuurstenen gereedschappen, knotsen en vrouwen van grot tot grot uitgewisseld. Maar gaat dat mooie principe nog wel op in deze materialistische tijden?

Cees heeft  er alle vertrouwen in “Hurenvanburen.nl gaat Nederland veroveren zoals Marktplaats dat eerder heeft gedaan .” Laat hij enthousiast weten.  “Let maar op het wordt een gevleugelde uitdrukking”  De website waar je spullen of diensten kan huren in je eigen buurt is gratis en kan aldus de micro economie in de wijk weer tot leven brengen. Alles is te huur:  van hogedrukreiniger tot klopboor en van chauffeur tot verpleegster. Naast de particulier die wat verhuren wil, heeft inmiddels ook een groot aantal bedrijven de website gevonden. Volgens Cees staan er inmiddels ook veel klusbedrijven, thuiskappers etc. op de site. Op de vraag of dat wel de bedoeling is antwoordt de heer Zwart: “Dat maakt mij niks uit, hoor! De grote pret is dat je straks alles wat je nodig hebt in je eigen wijk kan vinden. Particulier of professioneel, dat is mij om het even. Het gaat er om dat je niet meer  tien kilometer moet rijden om een ladder of een oppas op te halen  of weg te brengen”

Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken maakt Hurenvanburen voor het verhuren van spullen gebruik van allerlei hulpmiddelen zoals een “draft overeenkomst. “Een verhuurdagen-kalender” waarborgen en rekeningen. Eigenlijk kan er niks meer mis gaan.”

Hoewel het aanbod hier en daar nog wat schraal is, heeft Hurenvanburen een landelijke dekking. Zwart roept particulieren en ondernemers dan ook op om gratis met zijn of haar diensten te adverteren en zijn of haar spullen of diensten te gaan verhuren op  hurenvanburen.nl om daarmee Nederland te veranderen in een prettige buurtgerichte samenleving.

Alles is dus te huur en alles kun je in principe uitlenen. Zelfs je schoonmoeder…

reformatorisch_dagblad-540x234

Klopboor kopen hoeft niet meer

( Reformatorisch Dagblad 2008-10-05)

Eigenlijk zou het leuk zijn als de fietsen mee konden met vakantie. Maar voor dat doel speciaal een aanhanger aanschaffen, gaat een beetje ver. En het terras in de achtertuin is nodig aan een schoonmaakbeurt toe. Maar hogedrukspuiten zijn zo duur. Geen nood. Ga gewoon eens huren bij de buren.

Ellen van de Beek
Beamers, winterbanden, bouwsteigers, graafmachines, rode lopers, vakantiehuizen, fietsendragers, aggregaten: typisch van die zaken die je maar af en toe nodig hebt. Natuurlijk, ze zijn aan te schaffen, maar dat is niet bijster efficiënt. Huren is een optie, bij een verhuurbedrijf bijvoorbeeld. Lenen van de buurman is het goedkoopste en meest praktische oplossing, maar er zit altijd een element van onzekerheid in, want het kan maar zo voorkomen dat de buurman geen klopboor in de aanbieding heeft. Allicht liggen er in een straal van enkele tientallen meters verschillende boren in verschillende schuurtjes, maar om nou bij alle huizen in de buurt te gaan aanbellen? De samenleving is, zeker in de steden, niet meer van die aard dat de buren als vanzelfsprekend de deur bij elkaar plat lopen. Onlangs gingen om die reden twee websites van start: huurparticulier.nl van Hans van Westen uit Zwaagdijk-Oost en hurenvanburen.nl van Cees Zwart uit Assendelft. Van Westen benadrukt vooral het huren van particulieren, bij Zwart staat dienstverlening op buurtniveau voorop. Via beide websites –die veel weg hebben van online verkoopplatforms zoals Marktplaats en eBay- kunnen mensen gratis advertenties plaatsen waarin ze zaken en diensten te huur aanbieden. Van Westen:”De nadruk ligt op gebruiksvoorwerpen, maar opvallend is dat mensen bijvoorbeeld ook vakantiehuisjes aanbieden.”

Plaatselijk
Van Westen kwam op et idee voor huurparticulier.nl na een vakantie.”Ik kocht speciaal voor dat doel een navigatiesysteem,maar toen ik terug was, lag dat ding nutteloos in de kast. Ik ben op internet gaan kijken of er een mogelijkheid was hem te verhuren. Die bleek er niet te zijn, dus heb ik zelf de koe bij de hoorns gevat.” Van Westens site trok kort na de start zo’n 200 websitebezoeken per dag, inmiddels zijn dat er 500 tot 800. “Er is absoluut vraag naar, al word ik er niet rijk van. Maar dat is ook niet mijn doel.” Zwart haalde zijn inspiratie voor het –iets later gelanceerde- hurenvanburen.nl van ver. Vorig jaar bezocht hij Vietnam en zag daar hoe de economie nog heel plaatselijk werkte. “Op wijkniveau zelfs.” Kooplui verkochten op de markt vruchten die 100 meter verderop waren geoogst, en nog eens 100 meter verder weer werden geconsumeerd. “Dat gebeurde met tal van producten en diensten”, aldus Zwart. In Nederland moet ook zoiets kunen, dacht de ondernemer, en hij ontwierp hurenvanburen.nl. `Het Leuke is dat je eindelijk iets kunt met die ongebruikte spullen en dat je tegelijkertijd de buren beter leert kennen.` Om dat sympathieke idee in de praktijk goed te laten werken, is een hoge dekkingsgraad wel noodzakelijk, Op dit moment zit Zwart’s site op een kleine 250 hitsper dag, kleine kans dus dat daar een buurman van twee straten verderop bijzit en een nog veel kleinere kans dat die ook nog eens de door jou gezichte betonmolen te huur aanbiedt. Maar Zwart heeft een lange adem. “We zijn begonnen in de Zaanstreek, daar begint het een beetje te lopen. We willen over een jaar minstens 10.000 tot 15.000 hits hebben, dan komt de dekking er wel.”

Voorzichtig
Beide heren voorzien via hun sites gebruikers van tips en bieden (voorbeeld)-huurovereenkomsten aan. Zwart:”Ik raad aan naar een legitimatie. Zo kun je altijd checken of iemand bijvoorbeeld echt woont op het adres dat hij opgeeft.” Van Westen :”Het is ook slim om eer borg te vragen. Hoewel ik in de praktijk merk dat de mensen heel voorzichtig omgaan met met gehuurde spullen. Het lijkt natuurlijk een drempel, je verhuurt iets aan mensen die je niet kent. Maar het vertrouwen is er,zo blijkt.” Zwart herkent dat. Hij vertrouwt bovendien op de sociale controle die er is wanneer je van iemand uit de buurt iets huurt. Ik kan iemand bedriegen, maar er bestaat een grote kans dat ik hem de volgende dag weer tegenkom op straat. Dat laat ik dus wel uit mijn hoofd.
www.hurenvanburen.nl

Binnenbunnik

Huren van buren in Binnen Bunnik

(Wijkvereniging Bunnik 2008-04-25)

woensdag 23 april 2008 In de wijkvereniging hadden we al eens bedacht om binnen de wijk een Vraag&aanbod-overzicht te maken om bijzonder gereedschap aan te bieden en uit te lenen.

Nu blijkt daar een site voor te bestaan:  www.hurenvanburen.nl     Hier kan je bijzondere spullen uitlenen of zoeken bij buurtgenoten. Dat kan eventueel tegen betaling, en kunnen ook diensten zijn (bijv. oppassen). Als we op deze site als BinnenBunnikers massaal onze spullen aanbieden (en zoeken) hebben we gelijk een goed buurt-(Bunniks) uitleensysteem. Zo worden spullen beter benut en hoef je niet naar een verhuurbedrijf of dure spullen aan te schaffen. Zet je waterpomp, kano, klopboor, lange ladder, mega-soeppan, aanhangwagen, steiger etc etc dus op de site www.hurenvanburen.nl

oapysceum5vb

Webtip: Huren van je buren

(De Margriet 2008-04-11)

Vrijdag 11 april 2008 – Geplaatst door: Kim van Zon We hebben het allemaal wel eens. Je hebt bijvoorbeeld een betonboor nodig en die heb je niet in je bezit. Dus moet je huren bij een verhuurbedrijf. Een dure oplossing vindt Cees Zwart. Vooral als blijkt dat een buurman of buurvrouw twee straten verderop deze boormachine heeft liggen en hem misschien best tegen een kleine vergoeding aan je had willen verhuren of uitlenen.
Zolang je dat niet van elkaar weet, gaat dat dus niet lukken. Hiervoor heeft Zwart www.hurenvanburen.nl gebouwd. Een website waar iedereen die spullen of diensten wil verhuren, in de eigen buurt of dorp, gratis kan adverteren.
Volgens Zwart kan je werkelijk alles aanbieden, van bouwsteigers tot vaatwassers, overal is wel eens tijdelijk behoefte aan. Ook diensten zoals oppas of kappersdiensten, maar je kan  ook jezelf verhuren als kok of entertainer voor een feest. Je kan het zo gek niet bedenken. Met andere woorden alles zoveel mogelijk binnen loopafstand huren en verhuren tegen waarschijnlijk een (zacht) prijsje. Bovendien leer je zo ook je buurtgenoten weer eens kennen.
Zwart kwam op het idee van Hurenvanburen toen hij vorig jaar in Vietnam was. Daar zag hij dat de economie heel lokaal was. Iets wat wij bijna niet meer kennen. Op de markt werden de vruchten aangeboden die honderd meter verder waren geproduceerd . En weer honderd meter verder werd die vruchten geconsumeerd. Dit ging op voor een groot deel van  producten en diensten. Zwart zag daarvan het rendement en vroeg zich af in hoeverre wij iets dergelijks weer in Nederland zouden kunnen realiseren. Het resultaat is dit bedrijf.

Heb jij interesse in dit bedrijf, kijk dan op www.hurenvanburen.nl voor meer informatie

logo-dagblad

Huren van Buren via het Internet

(Noord Hollands Dagblad 2008-04-14)

Assendelft Kruiwagen nodig of een lange ladder? Misschien een compressor, haakse slijper, klopboormachine of een hogedrukspuit? Als de buurman het niet heeft, moet je gaan kopen of huren. Terwijl ze soms twee straten verder bij “verre buren”” wel een laddertje hebben. Cees Zwart gaat met de website “Hurenvanburen” vraag en aanbod bij elkaar brengen.
Niet iedereen heeft een handige buurman met een goed gevulde schuur. Het meeste gereedschap ligt te verstoffen, dus waarom zou je dat niet verhuren? “In april kwam ik op het idee en sinds september  zijn we met de website in de lucht, www.hurenvanburen.nl. Het gaat nog heel mondjesmaat.”. Cees Zwart uit Assendelft is in het dagelijks leven free-lance accountmanager bij Paswerk (een soort sociale werkplaats in de Haarlemmermeer).
Met zijn internetbedrijf voor huur en verhuur verwacht hij geen miljonair te worden zoals de bedenker van marktplaats.”Dit is gewoon leuk. Misschien worden we wel het digitale marktplein voor huren en verhuren. Op postcode kun je vinden of er bij jou in de buurt iemand iets te huur heeft. Het is toch onzin om een ladder te huren als er drie straten verderop eentje werkloos in de schuur hangt.”
Het aanbod is nog bescheiden. Van een beamer tot een aanhanger en tot opblaaspoppen van Sara of Abraham in badpak.”Natuurlijk moet het aanbod nog groeien. Ik hoop meer verhuurders binnen te halen dan komen de huurders vanzelf” , zegt Zwart. Behalve apparaten en gereedschap wil hij ook bemiddelen in ‘diensten’. Iemand die komt oppassen of een thuiskapper. “ Het heeft ook een sociaal aspect, want je brengt mensen uit een dorp of stad bij elkaar. Hierdoor ontstaan vast nieuwe contacten tussen mensen in een buurt.”
In tegenstelling tot marktplaats waarbij koper en verkoper elkaar kunnen mailen of bellen om een zaak af te ronden speelt Zwart op zijn  “huurplein” een bemiddelende rol. “Je blijft in dit systeem anoniem tot je daadwerkelijk gaat huren. Anders weet iemand exact op welk adres welke  gereedschappen in de schuur liggen. En dat hoeft nou ook weer niet. Als er daadwerkelijk wordt gehuurd, dan breng ik huurder en verhuurder bij elkaar.” Voor de verhuur van duur gereedschap moeten risico’s worden “gedekt”. Je zult maar een hogedrukreiniger  uitlenen en deze doorgebrand terugkrijgen. Dus werken we met identiteitsbewijzen, contracten, een kwitantie en een borg. Je moet als goed huisvader omgaan met de gehuurde spullen. En je bent aansprakelijk voor eventuele schade. Kwaadwillende mensen kun je daar niet mee uitsluiten. Maar dat lukt op marktplaats of bij Bo-rent ook niet.
(Noord Hollands Dagblad december 2007  Rien Floris)

Emerce

Marktplaats voor verhurende buurtbewoners

(Emerce 2008-04-05)

Een marktplaats voor hurende en verhurende particulieren. Dat is wat Hurenvanburen.nl wil zijn.

Begin vorige maand lanceerde Cees Zwart de site Hurenvanburen.nl. Via de site kan iedereen zijn gereedschap, fiets of cd’s verhuren. “De site biedt een lucratieve mogelijkheid voor het verhuren van álles dat je niet dagelijks nodig hebt,” zegt Zwart.

Zwart verdient aan de verhuurders. Voor een bedrag van 12 euro per jaar, mogen zij tien objecten verhuren. De eerste drie maanden is verhuren gratis.

Dat het succes van Hurenvanburen.nl afhankelijk is van voldoende aanbod, weet Zwart maar al te goed. Om die reden start hij regionaal, namelijk in de Zaanstreek. Het idee is namelijk dat mensen spullen huren van buurtgenoten. Om in een beperkt regionaal gebied een behoorlijk aanbod te hebben, is focus nodig.

Zwart doet zelf de marketing, die zowel on- als offline plaatsvindt. Zo laat hij onder meer flyers uitdelen en rijdt hij zelf rond in een bestickerde auto.

Concurrentie
Hurenvanburen is niet de enige site in Nederland die zich op de particulieren verhuurmarkt richt. Zo is er het eerder dit jaar gestarte Leentjebuur.com. Een andere site, Buurtlink.nl, probeert buurtbewoners met elkaar in contact te brengen; bewoners kunnen onder meer spulletjes aan elkaar verhuren. En dan is er nog Marktplaats, waar ook een aanbod van te verhuren objecten aanwezig is.

Hoe denkt Zwart een site als bijvoorbeeld Marktplaats te kunnen verslaan? “Op Marktplaats is de mogelijkheid om te huren/verhuren lang niet zo gebruiksvriendelijk als bij Hurenvanburen. Bij ons tik je bijvoorbeeld een postcode in, en dan zie je wie wat verhuurt in je eigen omgeving. Bij Marktplaats gaat het zoeken lastiger.”

Risico’s
Het verhuren van een decoupeerzaak aan een onbekende, lijkt een riskante zaak. Hurenvanburen geeft op haar site tips om met de risico’s om te gaan. Ook staan op de sites verschillende documenten, waaronder een huurcontract.

De site zelf zegt niet meer te zijn dan een platform, en is om die reden naar eigen zeggen op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de onderlinge overeenkomsten tussen huurders en verhuurders.
( Emerce december 2007)

De Krommenieer schrijft ove Hurenvanburen
De Krommenieer schrijft ove Hurenvanburen

Huren van de buren

(De Krommenieer 2008-04-11)

We hebben het allemaal wel eens. Je hebt bijvoorbeeld een betonboor nodig en die heb je niet in je bezit. Dus moet je huren bij een verhuurbedrijf. Een dure oplossing vindt Cees Zwart. Vooral als blijkt dat een buurman of buurvrouw twee straten verderop deze boormachine heeft liggen en hem misschien best tegen een kleine vergoeding aan je had willen verhuren of uitlenen.

Zolang je dat niet van elkaar weet gaat dat dus niet lukken. Hiervoor heeft Zwart www.hurenvanburen.nl gebouwd. Een website waar iedereen die spullen of diensten wil verhuren, in de eigen buurt of dorp, gratis kan adverteren. Volgens Zwart kan je werkelijk alles aanbieden, van bouwsteigers tot vaatwassers, overal is wel eens tijdelijk behoefte aan. Ook diensten zoals oppas of kappersdiensten, maar je kan  ook jezelf verhuren als kok of entertainer voor een feest. Je kan het zo gek niet bedenken.
Met andere woorden alles zoveel mogelijk binnen loopafstand huren en verhuren tegen waarschijnlijk een (zacht) prijsje. Bovendien leer je zo ook je buurtgenoten weer eens kennen.

Zwart kwam op het idee van Hurenvanburen toen hij vorig jaar in Vietnam was. Daar zag hij dat de economie heel lokaal was. Iets wat wij bijna niet meer kennen. Op de markt werden de vruchten aangeboden die honderd meter verder waren geproduceerd . En weer honderd meter verder werd die vrucht geconsumeerd. Dit ging op voor een groot deel van  producten en diensten. Zwart zag daarvan het rendement en vroeg zich af in hoeverre wij iets dergelijks weer in Nederland zouden kunnen realiseren. Het resultaat is www.hurenvanburen.nl

 

AD-Logo

3 Vragen aan. . .

(Algemeen Dagblad 2008-04-05)

Cees Zwart, www.hurenvanburen.nl

1. U startte de website “Hurenvanburen” Hoe werkt het.
“Hurenvanburen is een postcode gerelateerde advertentieplaats. Gebruikers hebben de mogelijkheid om spullen  of diensten te (ver)huren binnen het eigen postcode gebied”

2.  Hoe komt u op het idee?
“In Vietnam zag ik een micro-economie die bij ons niet meer bestaat. Via mijn site probeer ik iets daarvan terug te brengen. Voor een bouwsteiger kun je dan terecht bij je buren in plaats van een verhuurbedrijf. Goedkoper, leuker en goed voor de contacten”

3. Wat Kost het
“Adverteren is het eerste jaar gratis. Als ik professionele adverteerders vind dan blijft dat zo.”

(Algemeen Dagblad april 2008 , Casper Naber)

standh1

Huren van Buren voor particulieren

(Nederlands Dagblad 2008-04-05)

Huurbuur 1,2,3 Huis toe aan een schilderbeurt, maar geen ladder? Dan kun je meestal wel bij een aardige buurman terecht. Maar wat te doen als je een betonboor, hogedrukreiniger of bouwlamp nodigt hebt? Verhuurbedrijven en bouwmarkten verdienen goud aan het uitlenen van spullen, maar Cees Zwart uit Assendelft vindt het maar een dure oplossing.

Waarom naar een verhuurbedrijf voor een bouwsteiger als dezelfde steiger bij iemand verderop in de straat werkeloos op een volgende klus ligt te wachten? Zwart ontwikkelde daarom de site hurenvanburen.nl, waar buurtgenoten die iets willen lenen of uitlenen elkaar kunnen vinden. Want van je buurman weet je nog wel dat hij die ladder heeft staan, maar de kans dat je ervan op de hoogte bent dat een buurgenoot twee straten verderop een steiger heeft liggen – veel handiger dan met een pot verf de ladder op – is klein. ,,Zolang je dat niet van elkaar weet, gaat dat lenen dus niet lukken”, redeneert Zwart in alle eenvoud. En vandaar dus die site. Een kleine vergoeding voor de verhuurder, en iedereen is blij.

Huurbuur 2
De initiatiefnemer ziet veel goede redenen om het leentjebuur voorrang te geven boven de verhuurbedrijven. Zo is het stukken goedkoper, zijn de spullen op loopafstand te krijgen en leer je particulieren in je wijk kennen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Tot het misgaat, tenminste. Want met een kapotte machine teruggaan naar een verhuurbedrijf gaat nog wel, maar wie zijn buurman het slechte nieuws moet vertellen, gaat met lood in zijn schoenen. Zwart beaamt dat. Het is daarom handig een huurovereenkomst op te stellen en te ondertekenen, zodat de zaak goed geregeld is, raadt hij aan. Nog een advies: ,,Schik onderling als er iets misgaat. Van de rekening van een advocaat wordt niemand gelukkig.”

Voor de veiligheid blijft de privacy van de verhuurder zo lang mogelijk gewaarborgd. Dus geen naam en adres, ,,om te voorkomen dat ze de hogedrukreiniger die ik aanbied, ’s nachts ongevraagd komen ophalen”. Verder gaat hij ervan uit dat 99 procent van de deelnemers van Hurenvanburen te vertrouwen is. Om een legitimatie vragen kan helpen om de rotte appelen eruit te halen. ,,Ik denk dat de meeste mensen voldoende inzicht hebben in wie wel en niet te vertrouwen is.” Zeker op buurt-niveau vindt hij het niet nodig om uit te gaan van de slechtheid van de mens. ,,Je moet tenslotte de volgende ochtend weer over straat.”

bijdrage: Hilbert Meijer

Huurbuur 3
Cees Zwart kwam op het idee om Hurenvanburen op te zetten toen hij vorig jaar in Vietnam was. Daar zag hij hoe lokaal een economie kan zijn: op de markt werden de vruchten aangeboden die honderd meter verderop waren geoogst. En weer honderd meter verder werden die vruchten opgegeten. ,,Dit ging op voor een groot deel van producten en diensten”, zegt Zwart, die kansen zag voor de Nederlandse markt. Als zijn ontmoetingssite aanslaat, kan het verder gaan dan het uitlenen van een bouwsteiger. Hij denkt aan een oppas, kapper, kok of entertainer voor een feest. En dat alles op loopafstand.

Een eind vorig jaar begonnen proef in de Zaanstreek is ,,redelijk succesvol”: enkele honderden bezoekers per dag en tot nu toe enkele tientallen verhuringen. Zwart beseft dat een grote site met honderdduizenden bezoekers – net als bijvoorbeeld bij de populaire koop- en verkoopsite Marktplaats – voorwaarde is voor succes. ,,Het is een kip-ei-kwestie. Zonder site geen bezoekers, zonder bezoekers geen site.”

(Nederlands Dagblad  4 april 2008)

Welkom op hurenvanburen

     (2008-02-28)

Op Hurenvanburen van buren kan iedereen spullen en diensten huren en verhuren in de eigen buurt. Wil je meer weten klik dan hier voor de homepage Je mag gratis 10 advertenties plaatsen Om je een idee te geven wat je allemaal kunt huren en verhuren op hurenvanburen vind je hieronder een alfabetische lijst. Aanhanger, Aanhanghoogwerker, Aanhangwagen, Accordeonist, Accuboormachine, Acculader, Achterdoek, Achtergrondmuziek Act, Acteur, Action Games, Actrice, Afvalbak, Afval-containers, Afvalzakwagen, Afvoerslang, Afzetscherm, Afzuiginstallatie, Aggregaat, Airco, Airconditioner, Allround Band, Aluminium ladder, Aluminium Tent, Appartement, Armaturen, Artiesten, Attracties, Auto met chauffeur, Auto-ambulance, Autogereedschappen, Autohoogwerker, Automaten, Auto-transporter, Avondkleding, Avondtas, Avondkleding, Backstagewagen, Bagage-box, Bagage-wagen, gagewagentje, Bak en braadtoestellen, Bakfiets, Balies, Balletdanser, Ballonmodelleur, Bamboe, Bandparodie, Barbecue, Barbecues, Barbier, Barkrukken, Bar-krukken, Basispost, Beach Decor, Beach Decoratie, Beamer, Behangafstomer, Behangen-schilderen-stofferen-vloeren, Bekabeling, Bekledingreiniger, Belastinconsulent, Beschermhek, Bestek, Bestelauto, Bestelbus, Betonplaat, Beton-steenbewerken, Bevriezingsapparaat, bewaker, Biedermeier, Bierset, Biertaps en biervaten, Bigband, bijles, BlackJack tafel, Bloembinder, Bloemenboog, Bloemstuk, Blues Band, Bobcat, Bodypainter, Boedelbak, Boekhouding, Boerenbruiloftskleding, Boerenkapel, Boiler, Boomvaren, Boor, Boottrailer, Boren-bevestigen, Bouwdroger, Bouw-hek, Bouwketen, Bouwlamp, Bouwlamp halogeen, Bouwlift, Bouwsteiger, Bovenfrees, Braderiekraam, Brandblusser, Brandstoftank, Brandweer, Breken-slopen, Bretels, Bruidskleding, Bubble Buis, Buffer-vat, Buikdanseres, Buikdanserespak, Bungalowpark, Bureaumeubilair, Bureaus, Bus, Cabaretier, Camera, DVD Camera, Cameraman, Camerasysteem, Cameravrouw, Camper, Camping, Can-can Dansgroep, Caravan, Carnavalskleding, Casino, Casino Decor, Catering, Chalet, Chauffeur, Circusactiviteiten, Circusartiest, Cirkelzaag, Citruspers, Clown, Clownspak, Coach, Combi Ketel, Combi-magnetron, Compressoren, Computer reparateur, Computerreparateur, Confectie-rek, Congresstoelen, Contactdoos, Container Chassis, Containerstal, Convectorverwarming, Country Band, Country en western, Country en western duo, Country Line Dancer, Country Zanger, Country Zangeres, Cowboy, CrazyWheels, Crosstrainer, Cumberbands, Dakdrager, Dakfreesmachine, Dakligger, Dakkoffer, Dansvloer Element, dartbaan, Decors-decoraties, Deejay, Dekzeil, Demontabele Ladderlift, dieetiste, Dieplader, Dieselheater, Dinerstoelen, Dinertafels, Discoapparatuur, Discokleding, Disco-show, Discussie-systeem, Diverse Kantoorartikelen, Dj-meubels, Doedelzak, Doedelzakspeler, Dompelpomp, Dopsleutelset, Draaiorgel, Dranghek, Driewielfiets, Dweilorkest, Easy Listening Band, Electrisch kooktoestel, Electrische zaag, Electroheater, Elektrische Lier, Elvis Act, Embleem, Engelse Dubbeldekker, Engelse Pub, Ergofiets, Erotische Act, Etage-tent, Evenementenbus, Evenementenhek, Evenementenorganisatie, Fakir, Familie-skelter, Fauteuils, Fax, Feestverlichting, Fiets, Fietsendrager, Fietsenrek, Fietstrainer, Fifties Kleding, Figurant, Filmsterkleding, Flipperkast, Fotobord, Fotograaf, Fotografe, Frees, Funtrailer, fysiotherapeut, Garagebox, Garderobe, Garderobekast, Garderoberek, Garderoberek Met Haken, Gasfornuis, Gasheater, Geboortebord, Geluidsapparatuur, Geluidstechnicus, gereedschap, Glaswerk, glazenwasser, Gokkast, Golfset, Goochelaar, Graafmachinetransporter, Grasmachine, Groenboog, Particulieren,Groendecoratie, Groepsaccommodatie, Grondverzet, Grootkeukenapparatuur, Grootkeukenmateriaal, Gsm Telefoon, Hakselaar, Halogeen-schijnwerper, Halogeen-straler, Halterbank, Hamer, Handbrander, Handschoenen, Hand-takel, Hangplant, Hapjesschaal, Hardrock Band, Haspel, Hawa� Kleding, Heftruck, Heggeschaar, Helicopter, Helm, Hete-lucht-kachel, Hijskraan, Hippiekleding, Hoed, Hoeden-plank, Hogedrukreiniger, Hometrainer, Hondentrimmer, Hondenuitlaatservice, Hondenuitlaatster, Hoofd verdeelkast, Hoogwerker, Hosting, Hotel, Houtbewerken, Huishoudhulp, Hulp in de huishouding gezocht, Hulp in de huishouding, huishoudelijke hulp, Hybride, Ijsspektakelshow, Illusionist, Industrie Airconditioning, Industrie-ventilator, Infraroodstraler, Installateursuitrusting, Instrumentale Act, Intercom Systeem, Invriescel, Italiaans Terras, Japans Pak, Jazz Band, Jongleur, Jukebox, Jungle Decoratie, Juridisch adviseur, Kabelhaspel, Kabelprotectie, Kabouterkleding, Kajak, Kamermuziek Act, Kamersteiger, Kampeerauto, Kampeer-bungalow, Kampeerplaats, Kanaallift, Kano, Kanon, kapster, Kapstok, Karaoke set, Karaoke Show, Karaoke-set, Karikatuurtekenaar, Kasten, Kasttransporter, Keerwand, Kerstboom, Kerstkleding, Ketting-takel, Kettingzaag, Keuken, Keukenmateriaal, Keukenunits, Kiepaanhangwagen, Kieper, Kinderfiets, Kinderkamer, Kinderkleding, Kinderkleding, kinderoppas, Kinderpretkar, Kinderstep, Kindervermaak Act, Kinderzitje, Klapstoel, Klassiek Ensemble, Klassieke Zanger, Klassieke Zangereres, Kleding, Kleding-kast, Kledingrek, Kledingreparatie, Kleerhangers, Klopboormachine, Klusjesman, Knikarmhoogwerker, Knikarm-hoogwerker, Knikarmtelescoophoogwerker, Knikgiek, Telescoop Hoogwerker, Koel- En Warmhoudapparatuur, Koelkast, Koelwagen, Koerier, Koffiezetapparaat, Koffiezetapparatuur, Kok, Kokkin, Koninginnejurk, Koningskleding, Kooktoestel, Kosakkenpak, Krachtstation, Kracht-verloop-kabel, kruiwagen, Kunststof Rijplaat, Kunstuitleen-bemiddeling, Kussen Terrasstoel, Ladder, Ladderlift, Ladder-lift, Lakei, Landhuis, Lasershow, lassen, Lasser, Latin Band, Laurier, Leesmap, Leger, Licht, Lichtbalk, Licht-bekabeling, Licht-effecten, Lichtmast, Lichtshow, Licht-statief, Licht-stuurapparatuur , Licht-technicus, Lier, Limousines, Lingerie, Linnengoed, Locker, Logopedist, Loodgieter, Loodsen, Look A Like, Looney Tunes, Loopband, Lounche set, Lounge-sigarenkamer, Lucht-bevochtiger, Luchtcirculator, Luchtkussens, Lucht-ontvochtiger, Lucht-reiniger, Luidsprekers, Luxe Meubels, Luxe Statafels En Barkrukken, Maandblad, Maffiakleding , Magnetron, Manchetknopen, Masker, mast-aggregaat, Mastiek-brander, Mastiekketel, Medicijnman, Meetapparatuur, Mega Blok, Mengpanelen, mental coach, Messenwerpact, Metaalbewerken, Meter-kast, Metselaar, Meubilair, Mexicaanse Kleding, Microfoons, Middeleeuwen, Mimespeler, Miniramp, Mobiel Casino, Mobiel Podium, Mobiele Stroomaggregaat, Mobiele Toren-kraan, Mobilofoon, Money Machine, Monitoren, Motor, Motorboot, Motorpassagiersschip, Motortakel, Motortrailer, motortrailer, Muntautomaat , Muziekinstrument, Muzikaal Komisch, Muzikaal-komische Act, Muzikale Act Voor 55 Plussers, Naaihulp, Na-koeler, Narrenpak, Nederlandstalige Band, Nederlandstalige Zanger, Nederlandstalige Zangeres, Nederrock Band, Netwerk, Nooduitgang Verlichting, Nood-verlichting, Notebooks, Oefenruimte, Oldtimers, Particulieren, Omrandingsgordijn, Omsnoerings-apparaat, Omvormer, Ontdooi Apparaat, Ontspanningsmassage, Oosterse Decoratie, Opdienmateriaal, Oplegger, Opmaakspiegel, Opname- En Afspeel-apparatuur, Oppas, Oppas gezocht, Oprijplaat, Opslag-containers, Opslagruimte, Opsteekladder, Opvouwbare Steiger, orgel, Orientaalse Kleding, ouderenzorg, Oud-hollands Pak, Oudhollandse Spellen, Overig Geluid, Overig Licht, Overig Presentatie En Video, P.A Installatie , Paardenbox, Paardentrailer, Paashaas Kostuum, Pagodetent, Pallet-truck, Palletwagen, Palm, Palm, Palmboom, Parasol, Parasols en kramen, Parketdansvloerelement, Particulieren, Partymeubels, Partyschepen, Partytent, Partytent, Paskamer, Passpiegel, Patio Heater, Pc, Pda, Pedicure, Pension, Pergola, Pergoladeur, Pers-lucht-masker, Personenauto, Personenbusje, Pet, PGB, Pianist, Pianoverhuisset, Pianoverhuisset, Piccolo, Picknick-tafel, Pick-up, Pieper Systeem, Pipi Langkous, Piratenkleding, Plantenbak, Plantenbakken, Plantenpiramide, Plantschaal, Plateauwagen, Platte Kar, Playback Act, Podia en Dansvloeren, Podium, Podiumelement, Podiumhek, Podiumtrap, Podiumvoet, Podiumwagen, Podiumwagens, Poffertjeskraam, Politie, Pompen, Pooltafel, Pop B
and, Poppenkast, Porselein, Portier Paraplu, Portofoon, Powerventilator, Presentatie en video, Presentator, Pretkar, Prik-kabel, Prinsenkleding, Prinsessenkleding, Proefabonnement, Programmeur, Projectie Apparatuur, Projectieschermen, Propaanstraler, Pruik, Punkkleding, Punttent, Rad Van Fortuin, Radiator-kachel, Randapparatuur, Rapper, Reinigen, Rekwisieten, Repeater, Rijinstructeur, Rijplaat, Riool, Rock Band, Rock en Roll, Roeitrainer, Rolcontainer, Rolsteiger, Rolsteiger, Rolstoelbus, Romeinse Tijd, Rookmachine, Roulette Tafel, Sabel, Salade, Salonmuziek Act, Sanitair, Schaarhoogwerker, Schaatsen, cheidingstrafo, Scheidings-wanden, Schilder, Schoenen, Schoolbus, Schoonheidsspecialiste, Schoonmaak hulp, Schoonmaakhulp, Schoonmaker, Schroefstempel, Schuurmachine, Servers, Show en dans act, Shuttle, Sieraden, Silhouetknipster, Simulatoren, Sint en Piet, Skelter, Ski, Ski-box, Slang voor heater, Slangen voor afzuiginstallaties, Slangenmens Act, Smartlappen Band, Smoking, Snacktoestellen, Sneeuwketting, Sneeuwkettingen, Sneeuwmachine, Sneltekenaar, Snorbrommer, Snorscooter, Snowboard, Software, Soul Band, Sport-auto, Spots, Spreek-gestoelte, Springkussen, Sprookjes Decoratie, Sprookjesfiguur, Stacaravan, Stalen Rijplaat, Stalen Steiger, Stand, Standaard, Stands, Stand-up Comedian, Stapelaar, Stapelbed, Statafels En Barkrukken, Statief, Steekwagen, Steltloper, Stoelen, Stofzuiger, Stola, Stomerij, Stortkoker, Storttrechter, Strijker (was), Strijkhulp, Strijkijzer, Strijkplank, Stripfiguur, Stroomaggregaat, Stroom-uitval-beveiliger, Stropdas, Studio, Suikerspinstand, Tafelgoochelaar, Tafellinnen, Tafels, Tafelventilator, Tandem, Tapijtreiniger, Taxi, Telefoon-centrale, Telefoon-kabel, Telefoon-toestel, Telescoop Hoogwerker, Telescoop-hoogwerker, Telescopische Knik-giek-hoogwerker, Telescopische Lichtmast, Particulieren, Tent, Tent, Tenten, Tentvloerelement, Terras-heater, Terrasstoel, Terrasstoelen, Terrastafel, Terrastafels,Terrasverwarming, Therapie, Thermostaat, Timmerman, Toilet-wagens, Touringcar, Trailer, Transformator, Transportband, Trappensteekwagen , Trappensteekwagen, Trappetje, Travestiet, Tribunes, Trike, trompet, Troubadour, Trouw-auto, Trouwauto, Truck, Trunking Portofoon, Trunking Unit , Truss Systeem, Trussen En Statieven, Tuinbank, Tuingereedschap, Tuinmachines, Tuinman, Tuinset, Tuinvrouw, Tv Video-monitoren, Tweelingfiets, Twenties Kleding, Typetje, Uitgiftebalies, Uniform, Vaatwasapparatuur, Vaatwasmachine,Vaatwasser, Particulieren,  Vakantie-boerderij, Vakantiehuis, Vakantiehuisje, Ventilator, Ventilator, Verbruiksmeter, Verdeel-blok Beveiliging, Verdeel-doos, Verdeelkast, Verfafbrander, Verhalenvertelster, Verhuisbus, Verhuisdeken, Verhuisdoos, Verhuiskrat, Verhuislift, Verhuisplateau, Verhuiswagen, Verhuiswinkel, Verkeers-bord, Verlengkabel, Verlichte Dansvloer, Verlichting, Verlichtings-balk, Verlichtings-balk Voor Aanhanger, Verloop-kabel, Verloopsnoer, Verloop-stekker, Verreiker, Versterkers, Verzekeringsagent, Video Players-recorders, Videospel, Villa, Virtual Reality-3d, Vitrinekast, Vitrines, Vlamdovende Asbak, Vloeren En Afscheidingssystemen, Voertuig, Voetbalspel, Volksmuziek Act, Voorraadkamer, Vouwtent, Vrachtwagen, Vries-droger, Vrieskist, Vuurspuugact, Waarzegster, Wapen, Wasdroger, Wasmachine, Watercoolers, Waterkoker, Waterstofzuiger, Weg- En Waterbouwmachines, Werkplaatskraan, Winter Decoratie, Winterbanden, Workstations, Zaag, Zaal, Zakencharter, Zakenvliegtuig, Zalen, Zanger, Zangeres, Zeilboot, Zeilles, Zigeunerorkest, Zijden Plant,Zorg, gezocht gevraagd gezochd gevraagd tehuur te huur gezocht gevraagd Zo en nu maar kijken of we op 1 bij google komen. Hup google hup

Aanhanger,Aanhangwagen,  Accordeonist, Accuboormachine, Acculader, Achterdoek, Achtergrondmuziek Act, Acteur, Action Games, Actrice, Afvalbak, Afval-containers, Afvalzakwagen, Afvoerslang, Afzetscherm, Afzuiginstallatie, Aggregaat, Airco, Airconditioner, Allround Band, Aluminium ladder, Aluminium Tent, Appartement, Armaturen, Artiesten, Attracties, Auto met chauffeur, Auto-ambulance, Autogereedschappen, Autohoogwerker, Automaten, Auto-transporter, Avondkleding, Avondtas, Avondkleding, Backstagewagen, Bagage-box, Bagage-wagen, gagewagentje, Bak en braadtoestellen, Bakfiets, Balies, Balletdanser, Ballonmodelleur, Bamboe, Bandparodie, Barbecue, Barbecues, Barbier, Barkrukken, Bar-krukken, Basispost, Beach Decor, Beach Decoratie, Beamer, Behangafstomer, Behangen-schilderen-stofferen-vloeren, Bekabeling, Bekledingreiniger, Belastinconsulent, Beschermhek, Bestek, Bestelauto, Bestelbus, Betonplaat, Beton-steenbewerken, Bevriezingsapparaat, bewaker, Biedermeier, Bierset, Biertap, Biertaps en biervaten, Bigband, bijles, BlackJack tafel, Bloembinder, Bloemenboog, Bloemstuk, Blues Band, Bobcat, Bodypainter, Boedelbak, Boekhouding, Boerenbruiloftskleding, Boerenkapel, Boiler, Boomvaren, Boor, Boottrailer, Boren-bevestigen, Bouwdroger, Bouw-hek, Bouwketen, Bouwlamp, Bouwlamp halogeen, Bouwlift, Bouwsteiger, Bovenfrees, Braderiekraam, Brandblusser, Brandstoftank, Brandweer, Breken-slopen, Bretels, Bruidskleding, Bubble Buis, Buffer-vat, Buikdanseres, Buikdanserespak, Bungalowpark, Bureaumeubilair, Bureaus, Bus, Cabaretier, Camera, DVD Camera, Cameraman, Camerasysteem, Cameravrouw, Camper, Camping, Can-can Dansgroep, Caravan, Carnavalskleding, Casino, Casino Decor, Catering, Chalet, Chauffeur, Circusactiviteiten, Circusartiest, Cirkelzaag, Citruspers, Clown, Clownspak, Coach, Combi Ketel, Combi-magnetron, Compressoren, Computer reparateur, Computerreparateur, Confectie-rek, Congresstoelen, Contactdoos, Container Chassis, Containerstal, Convectorverwarming, Country Band, Country en western, Country en western duo, Country Line Dancer, Country Zanger, Country Zangeres, Cowboy, CrazyWheels, Crosstrainer, Cumberbands, Dakdrager, Dakfreesmachine, Dakligger, Dakkoffer, Dansvloer Element, dartbaan, Decors-decoraties, Deejay, Dekzeil, Demontabele Ladderlift, dieetiste, Dieplader, Dieselheater, Dinerstoelen, Dinertafels, Discoapparatuur, Discokleding, Disco-show, Discussie-systeem, Diverse Kantoorartikelen, Dj-meubels, Doedelzak, Doedelzakspeler, Dompelpomp, Dopsleutelset, Draaiorgel, Dranghek, Driewielfiets, Dweilorkest, Easy Listening Band, Electrisch kooktoestel, Electrische zaag, Electroheater, Elektrische Lier, Elvis Act, Embleem, Engelse Dubbeldekker, Engelse Pub, Ergofiets, Erotische Act, Etage-tent, Evenementenbus, Evenementenhek, Evenementenorganisatie, Fakir, Familie-skelter, Fauteuils, Fax, Feestverlichting, Fiets, Fietsendrager, Fietsenrek, Fietstrainer, Fifties Kleding, Figurant, Filmsterkleding, Flipperkast, Fotobord, Fotograaf, Fotografe, Frees, Funtrailer, fysiotherapeut, Garagebox, Garderobe, Garderobekast, Garderoberek, Garderoberek Met Haken, Gasfornuis, Gasheater, Geboortebord, Geluidsapparatuur, Geluidstechnicus, gereedschap, Glaswerk, glazenwasser, Gokkast, Golfset, Goochelaar, Graafmachinetransporter, Grasmachine, Groenboog, Groendecoratie, Groepsaccommodatie, Grondverzet, Grootkeukenapparatuur, Grootkeukenmateriaal, Gsm Telefoon, Hakselaar, Halogeen-schijnwerper, Halogeen-straler, Halterbank, Hamer, Handbrander, Handschoenen, Hand-takel, Hangplant, Hapjesschaal, Hardrock Band, Haspel, Hawaï Kleding, Heftruck, Heggeschaar, Helicopter, Helm, Hete-lucht-kachel, Hijskraan, Hippiekleding, Hoed, Hoeden-plank, Hogedrukreiniger, Hometrainer, Hondentrimmer, Hondenuitlaatservice, Hondenuitlaatster, Hoofd verdeelkast, Hoogwerker, Hosting, Hotel, Houtbewerken, Huishoudhulp gezocht, Hulp in de huishouding, Huishoudelijke hulp, Hybride, Ijsspektakelshow, Illusionist, Industrie Airconditioning, Industrie-ventilator, Infraroodstraler, Installateursuitrusting, Instrumentale Act, Intercom Systeem, Invriescel, Italiaans Terras, Japans Pak, Jazz Band, Jongleur, Jukebox, Jungle Decoratie, Juridisch adviseur, Kabelhaspel, Kabelprotectie, Kabouterkleding, Kajak, Kamermuziek Act, Kamersteiger, Kampeerauto, Kampeer-bungalow, Kampeerplaats, Kanaallift, Kano, Kanon, kapster, Kapstok, Karaoke set, Karaoke Show, Karaoke-set, Karikatuurtekenaar, Kasten, Kasttransporter, Keerwand, Kerstboom, Kerstkleding, Ketting-takel, Kettingzaag, Keuken, Keukenmateriaal, Keukenunits, Kiepaanhangwagen, Kieper, Kinderfiets, Kinderkamer, Kinderkleding, Kinderkleding, kinderoppas, Kinderpretkar, Kinderstep, Kindervermaak Act, Kinderzitje, Klapstoel, Klassiek Ensemble, Klassieke Zanger, Klassieke Zangereres, Kleding, Kleding-kast, Kledingrek, Kledingreparatie, Kleerhangers, Klopboormachine, Klusjesman, Knikarmhoogwerker, Knikarm-hoogwerker, Knikarmtelescoophoogwerker, Knikgiek, Telescoop Hoogwerker, Koel- En Warmhoudapparatuur, Koelkast, Koelwagen, Koerier, Koffiezetapparaat, Koffiezetapparatuur, Kok, Kokkin, Koninginnejurk, Koningskleding, Kooktoestel, Kosakkenpak, Krachtstation, Kracht-verloop-kabel, kruiwagen, Kunststof Rijplaat, Kunstuitleen-bemiddeling, Kussen Terrasstoel, Ladder, Ladderlift, Ladder-lift, Lakei, Landhuis, Lasershow, lassen, Lasser, Latin Band, Laurier, Leesmap, Leger, Licht, Lichtbalk, Licht-bekabeling, Licht-effecten, Lichtmast, Lichtshow, Licht-statief,

Licht-stuurapparatuur   , Licht-technicus, Lier, Limousines, Lingerie, Linnengoed, Locker, Logopedist, Loodgieter, Loodsen, Look A Like, Looney Tunes, Loopband, Lounche set, Lounge-sigarenkamer, Lucht-bevochtiger, Luchtcirculator, Luchtkussens, Lucht-ontvochtiger, Lucht-reiniger, Luidsprekers, Luxe Meubels, Luxe Statafels En Barkrukken, Maandblad, Maffiakleding , Magnetron, Manchetknopen, Masker, mast-aggregaat, Mastiek-brander, Mastiekketel, Medicijnman, Meetapparatuur, Mega Blok, Mengpanelen, mental coach, Messenwerpact, Metaalbewerken, Meter-kast, Metselaar, Meubilair, Mexicaanse Kleding, Microfoons, Middeleeuwen, Mimespeler, Miniramp, Mobiel Casino, Mobiel Podium, Mobiele Stroomaggregaat, Mobiele Toren-kraan, Mobilofoon, Money Machine, Monitoren, Motor, Motorboot, Motorpassagiersschip, Motortakel, Motortrailer, motortrailer, Muntautomaat , Muziekinstrument, Muzikaal Komisch, Muzikaal-komische Act, Muzikale Act Voor 55 Plussers, Naaihulp, Na-koeler, Narrenpak, Nederlandstalige Band, Nederlandstalige Zanger, Nederlandstalige Zangeres, Nederrock Band, Netwerk, Nooduitgang Verlichting, Nood-verlichting, Notebooks, Oefenruimte, Oldtimers, Omrandingsgordijn, Omsnoerings-apparaat, Omvormer, Ontdooi Apparaat, Ontspanningsmassage, Oosterse Decoratie, Opdienmateriaal, Oplegger, Opmaakspiegel, Opname- En Afspeel-apparatuur, Oppas, Particulieren, Oppas gezocht, Oprijplaat, Opslag-containers, Opslagruimte, Opsteekladder, Opvouwbare Steiger, orgel, Orientaalse Kleding, ouderenzorg, Oud-hollands Pak, Oudhollandse Spellen, Overig Geluid, Overig Licht, Overig Presentatie En Video, P.A Installatie    , Paardenbox, Paardentrailer, Paashaas Kostuum, Pagodetent, Pallet-truck, Palletwagen, Palm, Palm, Palmboom, Parasol, Parasols en kramen, Parketdansvloerelement, Partymeubels, Partyschepen, Partytent, Partytent, Paskamer, Passpiegel, Patio Heater, Pc, Pda, Pedicure, Pension, Pergola, Pergoladeur, Pers-lucht-masker, Personenauto, Personenbusje, Pet, PGB, Pianist, Pianoverhuisset, Pianoverhuisset, Piccolo, Picknick-tafel, Pick-up, Pieper Systeem, Pipi Langkous, Piratenkleding, Plantenbak, particulieren, Plantenbakken, Plantenpiramide, Plantschaal, Plateauwagen, Platte Kar, Playback Act, Podia en Dansvloeren, Podium, Podiumelement, Podiumhek, Podiumtrap, Podiumvoet, Podiumwagen, Podiumwagens, Poffertjeskraam, Politie, Pompen, Pooltafel, Pop Band, Poppenkast, Porselein, Portier Paraplu, Portofoon, Powerventilator, Presentatie en video, Presentator, Pretkar, Prik-kabel, Prinsenkleding, Prinsessenkleding, Proefabonnement, Programmeur, Projectie Apparatuur, Projectieschermen, Propaanstraler, Pruik, Punkkleding, Punttent, Rad Van Fortuin, Radiator-kachel, Randapparatuur, Rapper, Reinigen, Rekwisieten, Repeater, Rijinstructeur, Rijplaat, Riool, Rock Band, Rock en Roll, Roeitrainer, Rolcontainer, Rolsteiger, Rolsteiger, Rolstoelbus, Romeinse Tijd, Rookmachine, Roulette Tafel, Sabel, Salade, Salonmuziek Act, Sanitair, Schaarhoogwerker, Schaatsen, cheidingstrafo, Scheidings-wanden, Schilder, Schoenen, Schoolbus, Schoonheidsspecialiste, Schoonmaak hulp, Schoonmaakhulp, Schoonmaker, Schroefstempel, Schuurmachine, Servers, Show en dans act, Shuttle, Sieraden, Silhouetknipster, Simulatoren, Sinterklaaspak, Sinterklaas, Sint en Piet, Skelter, Ski, Ski-box, Slang voor heater, Slangen voor afzuiginstallaties, Slangenmens Act, Smartlappen Band, Smoking, Snacktoestellen, Sneeuwketting, sneeuwkettingen, Sneeuwmachine, Sneltekenaar, Snorbrommer, Snorscooter, Snowboard, Software, Soul Band, Particulieren, Sport-auto, Spots, Spreek-gestoelte, Springkussen, Sprookjes Decoratie, Sprookjesfiguur, Stacaravan, Stalen Rijplaat, Stalen Steiger, Stand, Standaard, Stands, Stand-up Comedian,

Stapelaar, Stapelbed, Statafels En Barkrukken, Statief, Steekwagen, Steltloper, Stoelen, Stofzuiger, Stola, Stomerij, Stortkoker, Storttrechter, Strijker (was), Strijkhulp, Strijkijzer,

Strijkplank, Stripfiguur, Stroomaggregaat, Stroom-uitval-beveiliger, Stropdas, Studio, Suikerspinstand, Tafelgoochelaar, Tafellinnen, Tafels, Tafelventilator, Tandem, Tapijtreiniger, Taxi, Telefoon-centrale, Telefoon-kabel, Telefoon-toestel, Telescoop Hoogwerker, Telescoop-hoogwerker, Telescopische Knik-giek-hoogwerker, Telescopische Lichtmast, Tent, Tent,

Tenten, Tentvloerelement, Terras-heater, Terrasstoel, Terrasstoelen, Terrastafel, Terrastafels,Terrasverwarming, Therapie, Thermostaat, Timmerman, Toilet-wagens, Touringcar, Trailer, Transformator, Transportband, Trappensteekwagen, Particulieren    , Trappensteekwagen, Trappetje, Travestiet, Tribunes, Trike, trompet, Troubadour, Trouw-auto, Trouwauto,Truck, Trunking Portofoon, Trunking Unit   , Truss Systeem, Trussen En Statieven, Tuinbank, Tuingereedschap, Tuinmachines, Tuinman, Tuinset, Tuinvrouw, Tv   Video-monitoren, Tweelingfiets, Twenties Kleding, Typetje, Uitgiftebalies, Uniform, Vaatwasapparatuur, Vaatwasser, Vaatwasmachine, Vacuümunit, Vakantie-boerderij, Vakantiehuis, Vakantiehuisje, Ventilator, Ventilator, Verbruiksmeter, Verdeel-blok Beveiliging, Verdeel-doos, Verdeelkast, Verfafbrander, Verhalenvertelster, Verhuisbus, Verhuisdeken, Verhuisdoos, Verhuiskrat, Verhuislift, Verhuisplateau, Verhuiswagen, Verhuiswinkel, Verkeers-bord, Verlengkabel, Verlichte Dansvloer, Verlichting, Verlichtings-balk, Verlichtings-balk Voor Aanhanger, Verloop-kabel, Verloopsnoer, Verloop-stekker, Verreiker, Versterkers, Verzekeringsagent, Video Players-recorders, Videospel, Villa, Virtual Reality-3d, Vitrinekast, Vitrines, Vlamdovende Asbak, Vloeren En Afscheidingssystemen, Voertuig, Voetbalspel, Volksmuziek Act, Voorraadkamer,

Vouwtent, Vrachtwagen, Vries-droger, Vrieskist, Vuurspuugact, Waarzegster, Wapen, Wasdroger, Wasmachine, Watercoolers, Waterkoker, Waterstofzuiger, Weg- En Waterbouwmachines, Werkplaatskraan, winterbanden, Winter Decoratie, Workstations, Zaag, Zaal, Zakencharter, Zakenvliegtuig, Zalen, Zanger, Zangeres, Zeilboot, Zeilles, Zigeunerorkest, Zijden Plant,  Zorg, burenbuurthulp, gezocht, gezochd, gezogd, gevraagd, gevraagt, partytent

Zo en nu maar kijken of we op 1 bij google komen.

Hup google hup

huren

Huren Aanhanger, huren Aanhangwagen, huren Accordeonist, huren Accuboormachine, huren Acculader, huren Achterdoek, huren Achtergrondmuziek Act, huren Acteur, huren Action Games, huren Actrice, huren Afvalbak, huren Afval-containers, huren Afvalzakwagen, huren Afvoerslang, huren Afzetscherm, huren Afzuiginstallatie, huren Aggregaat, huren Airco, huren Airconditioner, huren Allround Band, huren Aluminium ladder, huren Aluminium Tent, huren Appartement, huren Armaturen, huren Artiesten, huren Attracties, huren Auto met chauffeur, huren Auto-ambulance, huren Autogereedschappen, huren Autohoogwerker, huren Automaten, huren Auto-transporter, huren Avondkleding, huren Avondtas, huren Avondkleding, huren Backstagewagen, huren Bagage-box, huren Bagage-wagen, huren gagewagentje, huren Bak en braadtoestellen, huren Bakfiets, huren Balies, huren Balletdanser, huren Ballonmodelleur, huren Bamboe, huren Bandparodie, huren Barbecue, huren Barbecues, huren Barbier, huren Barkrukken, huren Bar-krukken, huren Basispost, huren Beach Decor, huren Beach Decoratie, huren Beamer, huren Behangafstomer, huren Behangen-schilderen-stofferen-vloeren, huren Bekabeling, huren Bekledingreiniger, huren Belastinconsulent, huren Beschermhek, huren Bestek, huren Bestelauto, huren Bestelbus, huren Betonplaat, huren Beton-steenbewerken, huren Bevriezingsapparaat, huren bewaker, huren Biedermeier, huren Bierset, huren Biertap, huren Biertaps en biervaten, huren Bigband, huren bijles, huren BlackJack tafel, huren Bloembinder, huren Bloemenboog, huren Bloemstuk, huren Blues Band, huren Bobcat, huren Bodypainter, huren Boedelbak, huren Boekhouding, huren Boerenbruiloftskleding, huren Boerenkapel, huren Boiler, huren Boomvaren, huren Boor, huren Boottrailer, huren Boren-bevestigen, huren Bouwdroger, huren Bouw-hek, huren Bouwketen, huren Bouwlamp, huren Bouwlamp halogeen, huren Bouwlift, huren Bouwsteiger, huren Bovenfrees, huren Braderiekraam, huren Brandblusser, huren Brandstoftank, huren Brandweer, huren Breken-slopen, huren Bretels, huren Bruidskleding, huren Bubble Buis, huren Buffer-vat, huren Buikdanseres, huren Buikdanserespak, huren Bungalowpark, huren Bureaumeubilair, huren Bureaus, huren Bus, huren Cabaretier, huren Camera, huren DVD Camera, huren Cameraman, huren Camerasysteem, huren Cameravrouw, huren Camper, huren Camping, huren Can-can Dansgroep, huren Caravan, huren Carnavalskleding, huren Casino, huren Casino Decor, huren Catering, huren Chalet, huren Chauffeur, huren Circusactiviteiten, huren Circusartiest, huren Cirkelzaag, huren Citruspers, huren Clown, huren Clownspak, huren Coach, huren Combi Ketel, huren Combi-magnetron, huren Compressoren, huren Computer reparateur, huren Computerreparateur, huren Confectie-rek, huren Congresstoelen, huren Contactdoos, huren Container Chassis, huren Containerstal, huren Convectorverwarming, huren Country Band, Particulieren, huren Country en western, huren Country en western duo, huren Country Line Dancer, huren Country Zanger, huren Country Zangeres, huren Cowboy, huren CrazyWheels, huren Crosstrainer, huren Cumberbands, huren Dakdrager, huren Dakfreesmachine, huren Dakligger, huren Dakkoffer, huren Dansvloer Element, huren dartbaan, huren Decors-decoraties, huren Deejay, huren Dekzeil, huren Demontabele Ladderlift, huren dieetiste, huren Dieplader, huren Dieselheater, huren Dinerstoelen, huren Dinertafels, huren Discoapparatuur, huren Discokleding, huren Disco-show, huren Discussie-systeem, huren Diverse Kantoorartikelen, huren Dj-meubels, huren Doedelzak, huren Doedelzakspeler, huren Dompelpomp, huren Dopsleutelset, huren Draaiorgel, huren Dranghek, huren Driewielfiets, huren Dweilorkest, huren Easy Listening Band, huren Electrisch kooktoestel, huren Electrische zaag, huren Electroheater, huren Elektrische Lier, huren Elvis Act, huren Embleem, huren Engelse Dubbeldekker, Particulieren, huren Engelse Pub, huren Ergofiets, huren Erotische Act, huren Etage-tent, huren Evenementenbus, huren Evenementenhek, Particulieren, huren Evenementenorganisatie, huren Fakir, huren Familie-skelter, huren Fauteuils, huren Fax, huren Feestverlichting, huren Fiets, huren Fietsendrager, huren Fietsenrek, huren Fietstrainer, huren Fifties Kleding, huren Figurant, huren Filmsterkleding, huren Flipperkast, huren Fotobord, huren Fotograaf, huren Fotografe, huren Frees, huren Funtrailer, huren fysiotherapeut, huren Garagebox, huren Garderobe, huren Garderobekast, huren Garderoberek, huren Garderoberek Met Haken, huren Gasfornuis, huren Gasheater, huren Geboortebord, huren Geluidsapparatuur, huren Geluidstechnicus, huren gereedschap, huren Glaswerk, huren glazenwasser, huren Gokkast, huren Golfset, huren Goochelaar, huren Graafmachinetransporter, huren Grasmachine, huren Groenboog, huren Groendecoratie, huren Groepsaccommodatie, huren Grondverzet, huren Grootkeukenapparatuur, huren Grootkeukenmateriaal, huren Gsm Telefoon, huren Hakselaar, huren Halogeen-schijnwerper, huren Halogeen-straler, huren Halterbank, huren Hamer, huren Handbrander, huren Handschoenen, huren Hand-takel, huren Hangplant, huren Hapjesschaal, huren Hardrock Band, huren Haspel, huren Hawaï Kleding, huren Heftruck, huren Heggeschaar, huren Helicopter, huren Helm, huren Hete-lucht-kachel, huren Hijskraan, huren Hippiekleding, huren Hoed, huren Hoeden-plank, huren Hogedrukreiniger, huren Hometrainer, huren Hondentrimmer, huren Hondenuitlaatservice, huren Hondenuitlaatster, huren Hoofd verdeelkast, huren Hoogwerker, huren Hosting, huren Hotel, huren Houtbewerken, huren Huishoudhulp gezocht, huren Hulp in de huishouding, huren Huishoudelijke hulp, huren Hybride, huren Ijsspektakelshow, huren Illusionist, huren Industrie Airconditioning, huren Industrie-ventilator, huren Infraroodstraler, huren Installateursuitrusting, huren Instrumentale Act, huren Intercom Systeem, huren Invriescel, huren Italiaans Terras, huren Japans Pak, huren Jazz Band, huren Jongleur, huren Jukebox, huren Jungle Decoratie, huren Juridisch adviseur, huren Kabelhaspel, huren Kabelprotectie, huren Kabouterkleding, huren Kajak, huren Kamermuziek Act, huren Kamersteiger, huren Kampeerauto, huren Kampeer-bungalow, huren Kampeerplaats, huren Kanaallift, huren Kano, huren Kanon, huren kapster, huren Kapstok, huren Karaoke set, huren Karaoke Show, huren Karaoke-set, huren Karikatuurtekenaar, huren Kasten, huren Kasttransporter, huren Keerwand, huren Kerstboom, huren Kerstkleding, huren Ketting-takel, huren Kettingzaag, huren Keuken, huren Keukenmateriaal, huren Keukenunits, huren Kiepaanhangwagen, huren Kieper, huren Kinderfiets, huren Kinderkamer, huren Kinderkleding, huren Kinderkleding, huren kinderoppas, huren Kinderpretkar, huren Kinderstep, huren Kindervermaak Act, huren Kinderzitje, huren Klapstoel, huren Klassiek Ensemble, huren Klassieke Zanger, huren Klassieke Zangereres, huren Kleding, huren Kleding-kast, huren Kledingrek, huren Kledingreparatie, huren Kleerhangers, huren Klopboormachine, huren Klusjesman, huren Knikarmhoogwerker, particulieren,  huren Knikarm-hoogwerker, huren Knikarmtelescoophoogwerker, huren Knikgiek, huren Telescoop Hoogwerker, huren Koel- En Warmhoudapparatuur, huren Koelkast, huren Koelwagen, huren Koerier, huren Koffiezetapparaat, huren Koffiezetapparatuur, huren Kok, huren Kokkin, huren Koninginnejurk, huren Koningskleding, huren Kooktoestel, huren Kosakkenpak, huren Krachtstation, huren Kracht-verloop-kabel, huren kruiwagen, huren Kunststof Rijplaat, huren Kunstuitleen-bemiddeling, huren Kussen Terrasstoel, huren Ladder, huren Ladderlift, huren Ladder-lift, huren Lakei, huren Landhuis, huren Lasershow, huren lassen, huren Lasser, huren Latin Band, huren Laurier, huren Leesmap, huren Leger, huren Licht, huren Lichtbalk, huren Licht-bekabeling, huren Licht-effecten, huren Lichtmast, huren Lichtshow, huren Licht-statief, huren

Licht-stuurapparatuur   , huren Licht-technicus, huren Lier, huren Limousines, huren Lingerie, huren Linnengoed, huren Locker, huren Logopedist, huren Loodgieter, huren Loodsen, huren Look A Like, huren Looney Tunes, huren Loopband, huren Lounche set, huren Lounge-sigarenkamer, huren Lucht-bevochtiger, huren Luchtcirculator, huren Luchtkussens, huren Lucht-ontvochtiger, huren Lucht-reiniger, huren Luidsprekers, huren Luxe Meubels, huren Luxe Statafels En Barkrukken, huren Maandblad, huren Maffiakleding , huren Magnetron, huren Manchetknopen, huren Masker, huren mast-aggregaat, huren Mastiek-brander, huren Mastiekketel, huren Medicijnman, huren Meetapparatuur, huren Mega Blok, huren Mengpanelen, huren mental coach, huren Messenwerpact, huren Metaalbewerken, huren Meter-kast, huren Metselaar, huren Meubilair, huren Mexicaanse Kleding, huren Microfoons, huren Middeleeuwen, huren Mimespeler, huren Miniramp, huren Mobiel Casino, huren Mobiel Podium, huren Mobiele Stroomaggregaat, huren Mobiele Toren-kraan, huren Mobilofoon, huren Money Machine, huren Monitoren, huren Motor, huren Motorboot, huren Motorpassagiersschip, huren Motortakel, huren Motortrailer, huren motortrailer, huren Muntautomaat , huren Muziekinstrument, huren Muzikaal Komisch, huren Muzikaal-komische Act, huren Muzikale Act Voor 55 Plussers, huren Naaihulp, huren Na-koeler, huren Narrenpak, huren Nederlandstalige Band, huren Nederlandstalige Zanger, huren Nederlandstalige Zangeres, huren Nederrock Band, huren Netwerk, huren Nooduitgang Verlichting, huren Nood-verlichting, huren Notebooks, huren Oefenruimte, huren Oldtimers, huren Omrandingsgordijn, huren Omsnoerings-apparaat, huren Omvormer, huren Ontdooi Apparaat, huren Ontspanningsmassage, huren Oosterse Decoratie, huren Opdienmateriaal, huren Oplegger, huren Opmaakspiegel, huren Opname- En Afspeel-apparatuur, huren Oppas, huren Oppas gezocht, huren Oprijplaat, huren Opslag-containers, huren Opslagruimte, huren Opsteekladder, huren Opvouwbare Steiger, huren orgel, huren Orientaalse Kleding, huren ouderenzorg, huren Oud-hollands Pak, huren Oudhollandse Spellen, huren Overig Geluid, Particulieren, huren Overig Licht, huren Overig Presentatie En Video, huren P.A Installatie    , huren Paardenbox, huren Paardentrailer, huren Paashaas Kostuum, huren Pagodetent, huren Pallet-truck, huren Palletwagen, huren Palm, huren Palm, huren Palmboom, huren Parasol, huren Parasols en kramen, huren Parketdansvloerelement, huren Partymeubels, huren Partyschepen, huren Partytent, huren Partytent, huren Paskamer, huren Passpiegel, huren Patio Heater, huren Pc, huren Pda, huren Pedicure, huren Pension, huren Pergola, huren Pergoladeur, huren Pers-lucht-masker, huren Personenauto, huren Personenbusje, huren Pet, huren PGB, huren Pianist, huren Pianoverhuisset, huren Pianoverhuisset, huren Piccolo, huren Picknick-tafel, huren Pick-up, huren Pieper Systeem, huren Pipi Langkous, huren Piratenkleding, huren Plantenbak, huren Plantenbakken, huren Plantenpiramide, huren Plantschaal, huren Plateauwagen, huren Platte Kar, huren Playback Act, huren Podia en Dansvloeren, huren Podium, huren Podiumelement, huren Podiumhek, huren Podiumtrap, huren Podiumvoet, huren Podiumwagen, huren Podiumwagens, huren Poffertjeskraam, huren Politie, huren Pompen, huren Pooltafel, huren Pop Band, huren Poppenkast, huren Porselein, huren Portier Paraplu, huren Portofoon, huren Powerventilator, huren Presentatie en video, huren Presentator, huren Pretkar, huren Prik-kabel, huren Prinsenkleding, huren Prinsessenkleding, huren Proefabonnement, huren Programmeur, huren Projectie Apparatuur, huren Projectieschermen, huren Propaanstraler, huren Pruik, huren Punkkleding, huren Punttent, huren Rad Van Fortuin, huren Radiator-kachel, huren Randapparatuur, huren Rapper, huren Reinigen, huren Rekwisieten, huren Repeater, huren Rijinstructeur, huren Rijplaat, huren Riool, huren Rock Band, huren Rock en Roll, huren Roeitrainer, huren Rolcontainer, huren Rolsteiger, huren Rolsteiger, huren Rolstoelbus, huren Romeinse Tijd, huren Rookmachine, huren Roulette Tafel, huren Sabel, huren Salade, huren Salonmuziek Act, huren Sanitair, huren Schaarhoogwerker, huren Schaatsen, huren cheidingstrafo, huren Scheidings-wanden, huren Schilder, huren Schoenen, huren Schoolbus, huren Schoonheidsspecialiste, huren Schoonmaak hulp, huren Schoonmaakhulp, huren Schoonmaker, huren Schroefstempel, huren Schuurmachine, huren Servers, huren Show en dans act, huren Shuttle, huren Sieraden, huren Silhouetknipster, huren Simulatoren, huren Sint en Piet, huren sinterklaaspak, huren sinterklaas, huren Skelter, huren Ski, huren Ski-box, huren Slang voor heater, huren Slangen voor afzuiginstallaties, huren Slangenmens Act, huren Smartlappen Band, huren Smoking, huren Snacktoestellen, huren Sneeuwketting, huren sneeuwkettingen, huren Sneeuwmachine, huren Sneltekenaar, huren Snorbrommer, huren Snorscooter, huren Snowboard, huren Software, huren Soul Band, huren Sport-auto, huren Spots, huren Spreek-gestoelte, huren Springkussen, huren Sprookjes Decoratie, huren Sprookjesfiguur, huren Stacaravan, huren Stalen Rijplaat, huren Stalen Steiger, huren Stand, huren Standaard, huren Stands, huren Stand-up Comedian, huren

Stapelaar, huren Stapelbed, huren Statafels En Barkrukken, huren Statief, huren Steekwagen, huren Steltloper, huren Stoelen, huren Stofzuiger, huren Stola, huren Stomerij, huren Stortkoker, huren Storttrechter, huren Strijker (was), huren Strijkhulp, huren Strijkijzer, huren

Strijkplank, huren Stripfiguur, huren Stroomaggregaat, huren Stroom-uitval-beveiliger, huren Stropdas, huren Studio, huren Suikerspinstand, huren Tafelgoochelaar, huren Tafellinnen, huren Tafels, huren Tafelventilator, huren Tandem, huren Tapijtreiniger, huren Taxi, huren Telefoon-centrale, huren Telefoon-kabel, huren Telefoon-toestel, huren Telescoop Hoogwerker, huren Telescoop-hoogwerker, huren Telescopische Knik-giek-hoogwerker, huren Telescopische Lichtmast, huren Tent, huren Tent, huren

Tenten, huren Tentvloerelement, huren Terras-heater, huren Terrasstoel, huren Terrasstoelen, huren Terrastafel, huren Terrastafels,Terrasverwarming, huren Therapie, huren Thermostaat, huren Timmerman, huren Toilet-wagens, huren Touringcar, huren Trailer, huren Transformator, huren Transportband, huren Trappensteekwagen    , huren Trappensteekwagen, huren Trappetje, huren Travestiet, huren Tribunes, huren Trike, huren trompet, huren Troubadour, huren Trouw-auto, huren Trouwauto,Truck, huren Trunking Portofoon, huren Trunking Unit   , huren Truss Systeem, huren Trussen En Statieven, huren Tuinbank, huren Tuingereedschap, huren Tuinmachines, huren Tuinman, huren Tuinset, huren Tuinvrouw, huren Tv   Video-monitoren, huren Tweelingfiets, huren Twenties Kleding, huren Typetje, huren Uitgiftebalies, huren Uniform, huren Vaatwasapparatuur, huren Vaatwasser, huren Vaatwasmachine, huren Vacuümunit, huren Vakantie-boerderij, huren Vakantiehuis, huren Vakantiehuisje, huren Ventilator, huren Ventilator, huren Verbruiksmeter, huren Verdeel-blok Beveiliging, huren Verdeel-doos, huren Verdeelkast, huren Verfafbrander, huren Verhalenvertelster, huren Verhuisbus, huren Verhuisdeken, huren Verhuisdoos, huren Verhuiskrat, huren Verhuislift, huren Verhuisplateau, huren Verhuiswagen, huren Verhuiswinkel, huren Verkeers-bord, huren Verlengkabel, huren Verlichte Dansvloer, huren Verlichting, huren Verlichtings-balk, huren Verlichtings-balk Voor Aanhanger, huren Verloop-kabel, huren Verloopsnoer, huren Verloop-stekker, huren Verreiker, huren Versterkers, huren Verzekeringsagent, huren Video Players-recorders, huren Videospel, huren Villa, huren Virtual Reality-3d, huren Vitrinekast, huren Vitrines, huren Vlamdovende Asbak, huren Vloeren En Afscheidingssystemen, huren Voertuig, huren Voetbalspel, huren Volksmuziek Act, huren Voorraadkamer, huren

Vouwtent, huren Vrachtwagen, huren Vries-droger, huren Vrieskist, huren Vuurspuugact, huren Waarzegster, huren Wapen, huren Wasdroger, huren Wasmachine, huren Watercoolers, huren Waterkoker, huren Waterstofzuiger, huren Weg- En Waterbouwmachines, huren Werkplaatskraan, huren winterbanden, huren Winter Decoratie, huren Workstations, huren Zaag, huren Zaal, huren Zakencharter, huren Zakenvliegtuig, huren Zalen, huren Zanger, huren Zangeres, huren Zeilboot, huren Zeilles, huren Zigeunerorkest, huren Zijden Plant, huren Zorg, huren burenbuurthulp, huren gezocht, huren gezochd, huren gezogd, huren gevraagd, huren gevraagt, huren partytent

Zo en nu maar kijken of we op 1 bij google komen.

Hup google hup

huren

Aanhanger huren huren, Aanhangwagenhuren huren huren,   Accordeonist huren huren huren, Accuboormachine huren huren, Acculader huren huren, Achterdoek huren, Achtergrondmuziek Act huren, Acteur huren, Action Games huren, Actrice huren, Particulieren, Afvalbak huren, Afval-containers huren, Afvalzakwagen huren, Afvoerslang huren, Afzetscherm huren, Afzuiginstallatie huren, Aggregaat huren, Airco huren, Airconditioner huren, Allround Band huren, Aluminium ladder huren,  Aluminium Tent huren, Appartement huren, Armaturen huren, Artiesten huren, Attracties huren, Auto met chauffeur huren, Auto-ambulance huren, Autogereedschappen huren, Autohoogwerker huren, Automaten huren, Auto-transporter huren, Particulieren, Avondkleding huren, Avondtas huren, Avondkleding huren, Backstagewagen huren, Bagage-box huren, Bagage-wagen huren, gagewagentje huren, Bak en braadtoestellen huren, Bakfiets huren, Balies huren, Balletdanser huren, Ballonmodelleur huren, Bamboe huren, Bandparodie huren, Barbecue huren, Barbecues huren, Barbier huren, Barkrukken huren, Bar-krukken huren, Basispost huren, Beach Decor huren, Beach Decoratie huren, Beamer huren, Behangafstomer huren, Behangen-schilderen-stofferen-vloeren huren, Bekabeling huren, Bekledingreiniger huren, Belastinconsulent huren, Beschermhek huren, Bestek huren, Bestelauto huren, Bestelbus huren, Betonplaat huren, Beton-steenbewerken huren, Bevriezingsapparaat huren, bewaker huren, Biedermeier huren, Bierset huren, Biertap huren, Biertaps en biervaten huren, Bigband huren, bijles huren, BlackJack tafel huren, Bloembinder huren, Bloemenboog huren, Bloemstuk huren, Blues Band huren, Bobcat huren, Bodypainter huren, Boedelbak huren, Boekhouding huren, Boerenbruiloftskleding huren, Boerenkapel huren, Boiler huren, Boomvaren huren, Boor huren, Boottrailer huren, Boren-bevestigen huren, Bouwdroger huren, Bouw-hek huren, Bouwketen huren, Bouwlamp huren, Bouwlamp halogeen huren, Bouwlift huren, Bouwsteiger huren, Bovenfrees huren, Braderiekraam huren, Brandblusser huren, Brandstoftank huren, Brandweer huren, Breken-slopen huren, Bretels huren, Bruidskleding huren, Bubble Buis huren, Buffer-vat huren, Buikdanseres huren, Buikdanserespak huren, Bungalowpark huren, Bureaumeubilair huren, Bureaus huren, Bus huren, Cabaretier huren, Camera huren, DVD Camera huren, Cameraman huren, Camerasysteem huren, Cameravrouw huren, Camper huren, Camping huren, Can-can Dansgroep huren, Caravan huren, Carnavalskleding huren, Casino huren, Casino Decor huren, Catering huren, Chalet huren, Chauffeur huren, Circusactiviteiten huren, Circusartiest huren, Cirkelzaag huren, Citruspers huren, Clown huren, Clownspak huren, Coach huren, Combi Ketel huren, Combi-magnetron huren, Compressoren huren, Computer reparateur huren, Computerreparateur huren, Confectie-rek huren, Congresstoelen huren, Contactdoos huren, Container Chassis huren, Containerstal huren, Convectorverwarming huren, Country Band huren, Country en western huren, Country en western duo huren, Country Line Dancer huren, Country Zanger huren, Country Zangeres huren, Cowboy huren, CrazyWheels huren, Crosstrainer huren, Cumberbands huren, Dakdrager huren, Dakfreesmachine huren, Dakligger huren, Dakkoffer huren, Dansvloer Element huren, dartbaan huren, Decors-decoraties huren, Deejay huren, Dekzeil huren, Demontabele Ladderlift huren, dieetiste huren, Dieplader huren, Dieselheater huren, Dinerstoelen huren, Dinertafels huren, Discoapparatuur huren, Discokleding huren, Disco-show huren, Discussie-systeem huren, Diverse Kantoorartikelen huren, Dj-meubels huren, Doedelzak huren, Doedelzakspeler huren, Dompelpomp huren, Dopsleutelset huren, Draaiorgel huren, Dranghek huren, Driewielfiets huren, Dweilorkest huren, Easy Listening Band huren, Electrisch kooktoestel huren, Electrische zaag huren, Electroheater huren, Elektrische Lier huren, Elvis Act huren, Embleem huren, Engelse Dubbeldekker huren, Engelse Pub huren, Ergofiets huren, Erotische Act huren, Etage-tent huren, Evenementenbus huren, Evenementenhek huren, Evenementenorganisatie huren, Fakir huren, Familie-skelter huren, Fauteuils huren, Fax huren, Feestverlichting huren, Fiets huren, Fietsendrager huren, Fietsenrek huren, Fietstrainer huren, Fifties Kleding huren, Figurant huren, Filmsterkleding huren, Flipperkast huren, Fotobord huren, Fotograaf huren, Fotografe huren, Frees huren, Funtrailer huren, fysiotherapeut huren, Garagebox huren, Garderobe huren, Garderobekast huren, Garderoberek huren, Garderoberek Met Haken huren, Gasfornuis huren, Gasheater huren, Geboortebord huren, Geluidsapparatuur huren, Geluidstechnicus huren, gereedschap huren, Glaswerk huren, glazenwasser huren, Gokkast huren, Golfset huren, Goochelaar huren, Graafmachinetransporter huren, Grasmachine huren, Groenboog huren, Groendecoratie huren, Groepsaccommodatie huren, Grondverzet huren, Grootkeukenapparatuur huren, Grootkeukenmateriaal huren, Gsm Telefoon huren, Hakselaar huren, Halogeen-schijnwerper huren, Halogeen-straler huren, Halterbank huren, Hamer huren, Handbrander huren, Handschoenen huren, Hand-takel huren, Hangplant huren, Hapjesschaal huren, Hardrock Band huren, Haspel huren, Hawaï Kleding huren, Heftruck huren, Heggeschaar huren, Helicopter huren, Helm huren, Hete-lucht-kachel huren, Hijskraan huren, Hippiekleding huren, Hoed huren, Hoeden-plank huren, Hogedrukreiniger huren, Hometrainer huren, Hondentrimmer huren, Hondenuitlaatservice huren, Hondenuitlaatster huren, Hoofd verdeelkast huren, Hoogwerker huren, Hosting huren, Hotel huren, Houtbewerken huren, Huishoudhulp gezocht huren, Hulp in de huishouding huren, Huishoudelijke hulp huren, Hybride huren, Ijsspektakelshow huren, Illusionist huren, Industrie Airconditioning huren, Industrie-ventilator huren, Infraroodstraler huren, Installateursuitrusting huren, Instrumentale Act huren, Intercom Systeem huren, Invriescel huren, Italiaans Terras huren, Japans Pak huren, Jazz Band huren, Jongleur huren, Jukebox huren, Jungle Decoratie huren, Juridisch adviseur huren, Kabelhaspel huren, Kabelprotectie huren, Kabouterkleding huren, Kajak huren, Kamermuziek Act huren, Kamersteiger huren, Kampeerauto huren, Kampeer-bungalow huren, Kampeerplaats huren, Kanaallift huren, Kano huren, Kanon huren, kapster huren, Kapstok huren, Karaoke set huren, Karaoke Show huren, Karaoke-set huren, Karikatuurtekenaar huren, Kasten huren, Kasttransporter huren, Keerwand huren, Kerstboom huren, Kerstkleding huren, Ketting-takel huren, Kettingzaag huren, Particulieren, Keuken huren, Keukenmateriaal huren, Keukenunits huren, Kiepaanhangwagen huren, Kieper huren, Kinderfiets huren, Kinderkamer huren, Kinderkleding huren, Kinderkleding huren, kinderoppas huren, Kinderpretkar huren, Kinderstep huren, Kindervermaak Act huren, Kinderzitje huren, Klapstoel huren, Klassiek Ensemble huren, Klassieke Zanger huren, Klassieke Zangereres huren, Kleding huren,  Kleding-kast huren, Kledingrek huren, Kledingreparatie huren, Kleerhangers huren, Klopboormachine huren, Klusjesman huren, Knikarmhoogwerker huren, Knikarm-hoogwerker huren, Knikarmtelescoophoogwerker huren, Knikgiek huren, Telescoop Hoogwerker huren, Koel- En Warmhoudapparatuur huren, Koelkast huren, Koelwagen huren, Koerier huren, Particulieren, Koffiezetapparaat huren, Koffiezetapparatuur huren, Kok huren, Kokkin huren, Koninginnejurk huren, Particulieren, Koningskleding huren, Kooktoestel huren, Kosakkenpak huren, Krachtstation huren, Kracht-verloop-kabel huren, kruiwagen huren, Kunststof Rijplaat huren, Kunstuitleen-bemiddeling huren, Kussen Terrasstoel huren, Ladder huren, Ladderlift huren, Ladder-lift huren, Lakei huren, Landhuis huren, Lasershow huren, particulieren, lassen huren, Lasser huren, Latin Band huren, Laurier huren, Leesmap huren, Leger huren, Licht huren, Lichtbalk huren, Licht-bekabeling huren, Licht-effecten huren, Lichtmast huren, Lichtshow huren, Licht-statief huren,

Licht-stuurapparatuur   huren, Licht-technicus huren, Lier huren, Particulieren, Limousines huren, Lingerie huren, Linnengoed huren, Locker huren, Logopedist huren, Loodgieter huren, Loodsen huren, Look A Like huren, Looney Tunes huren, Loopband huren, Lounche set huren, Lounge-sigarenkamer huren, Lucht-bevochtiger huren, Luchtcirculator huren, Luchtkussens huren, Lucht-ontvochtiger huren, Lucht-reiniger huren, Luidsprekers huren, Luxe Meubels huren, Luxe Statafels En Barkrukken huren, Maandblad huren, Maffiakleding huren, Magnetron huren, Manchetknopen huren, Masker huren, mast-aggregaat huren, Mastiek-brander huren, Mastiekketel huren, Medicijnman huren, Meetapparatuur huren, Mega Blok huren, Mengpanelen huren, mental coach huren, Messenwerpact huren, Metaalbewerken huren, Meter-kast huren, Metselaar huren, Meubilair huren, Mexicaanse Kleding huren, Microfoons huren, Middeleeuwen huren, Mimespeler huren, Miniramp huren, Mobiel Casino huren, Mobiel Podium huren, Mobiele Stroomaggregaat huren, Mobiele Toren-kraan huren, Mobilofoon huren, Money Machine huren, Monitoren huren, Motor huren, Motorboot huren, Motorpassagiersschip huren, Motortakel huren, Motortrailer huren, motortrailer huren, Muntautomaat  huren, Muziekinstrument huren, Muzikaal Komisch huren, Muzikaal-komische Act huren, Muzikale Act Voor 55 Plussers huren, Naaihulp huren, Na-koeler huren, Narrenpak huren, Nederlandstalige Band huren, Nederlandstalige Zanger huren, Nederlandstalige Zangeres huren, Nederrock Band huren, Netwerk huren, Nooduitgang Verlichting huren, Nood-verlichting huren, Notebooks huren, Oefenruimte huren, Oldtimers huren, Omrandingsgordijn huren, Omsnoerings-apparaat huren, Omvormer huren, Ontdooi Apparaat huren, Ontspanningsmassage huren, Oosterse Decoratie huren, Opdienmateriaal huren, Oplegger huren, Opmaakspiegel huren, Opname- En Afspeel-apparatuur huren, Oppas huren, Oppas gezocht huren, Oprijplaat huren, Opslag-containers huren, Opslagruimte huren, Opsteekladder huren, Opvouwbare Steiger huren, orgel huren, Orientaalse Kleding huren, ouderenzorg huren, Oud-hollands Pak huren, Oudhollandse Spellen huren, Overig Geluid huren, Overig Licht huren, Overig Presentatie En Video huren, P.A Installatie    huren, Paardenbox huren, Paardentrailer huren, Paashaas Kostuum huren, Pagodetent huren, Pallet-truck huren, Palletwagen huren, Palm huren, Palm huren, Palmboom huren, Parasol huren, Parasols en kramen huren, Parketdansvloerelement huren, Partymeubels huren, Partyschepen huren, Partytent huren, Partytent huren, Paskamer huren, Passpiegel huren, Patio Heater huren, Pc huren, Pda huren, Pedicure huren, Pension huren, Pergola huren, Pergoladeur huren, Pers-lucht-masker huren, Personenauto huren, Personenbusje huren, Pet huren, PGB huren, Pianist huren, Pianoverhuisset huren,particulieren,  Pianoverhuisset huren, Piccolo huren, Picknick-tafel huren, Pick-up huren, Pieper Systeem huren, Pipi Langkous huren, Piratenkleding huren, Plantenbak huren, Plantenbakken huren, Plantenpiramide huren, Plantschaal huren, Plateauwagen huren, Platte Kar huren, Particulieren, Playback Act huren, Podia en Dansvloeren huren, Podium huren, Podiumelement huren, Podiumhek huren, Podiumtrap huren, Podiumvoet huren, Podiumwagen huren, Podiumwagens huren, Poffertjeskraam

Houdt Hurenvanburen in de lucht. Een kleine donatie wordt gewaardeerd