golfen met buren

Golfen is nog steeds een exclusieve sport in Nederland. Deze sport staat dan ook bekend als een sport met alleen correct gedrag en stilte. Natuurlijk streven de mensen op de golfbaan ook naar saamhorigheid en gezelligheid. Een golfer wilt op een fanatieke manier de sport beoefenen en tegelijkertijd ook gezellig bezig te zijn. Je moet je aanpassen aan de omgeving bij deze sport, maar enthousiasme wordt uiteraard ook gewaardeerd.
Golfen is een sport dat je zeker wel samen met je buren kunt beoefenen. Golf verhoogt de saamhorigheid in de buurt en zorgt dat iedereen sportief bezig is. Je wandelt samen over de golfbaan en aan het eind van de middag kunnen jullie samen een drankje gaan drinken of een hapje gaan eten.

Golfen is geen sport dat je kan beoefenen zonder voorbereiding. De eerste keer dat je gaat golfen zal ook niet direct goed gaan: tenzij je een natuurtalent bent natuurlijk! Golfen leren kost veel tijd en als je samen gaat golfen met je buren, kan iedereen veel van elkaar leren. Het is ook zelfs mogelijk om met een groep op les te gaan en zo de golftechnieken onder de knie te krijgen. Uiteindelijk zullen jij en je buren uitstekende golfers worden. Golfen is een dure sport; je hebt veel dingen nodig om te starten. Zomaar de golfbaan oplopen en denken dat je kan gaan golfen: je hebt het mis. Om te gaan golfen moet je sowieso golfschoenen, golfballen, golfhandschoenen, golfclubs en een golftrolley aanschaffen. Golfen met buren kan ervoor zorgen dat je minder kosten hebt en dat golfen een minder dure sport wordt; je kunt samen een golfclubs of golfballen delen. Je schaft dan allemaal een golfbalen een speciale golfclubs aan en deze kun je dan samen gebruiken. Als je dan allemaal een andere golfclubs aanschaft, kunnen jullie het goed met elkaar combineren.