Het klimaat verandert

Nu het klimaat zo zichtbaar verandert, is de opwarming van de aarde geen vaag concept meer waar we in de toekomst last van gaan krijgen maar een heel concreet verschijnsel. Winters zonder sneeuw, zomers met constante harde slagregens; er is duidelijk wat aan de hand. 

Hoe draag je bij aan een beter klimaat?

Veel mensen voelen de behoefte om hun steentje bij te dragen en duurzamer te gaan leven. Geen vliegvakanties meer boeken, zuiniger omgaan met energie, vlees en zuivel van het menu schrappen … dat zijn allemaal acties die consumenten tegenwoordig ondernemen om het milieu minder te belasten. Een hele goede zet is ook om te stoppen met het kopen van nieuwe spullen en over te gaan op de aankoop van tweedehandsproducten.

Hoe krijg je je aanschaf zo duurzaam mogelijk in hui


Wil je echt duurzaam leven? Koop tweedehands.

Er zijn toch eigenlijk wel genoeg spullen op de wereld als je er zo over nadenkt. Wat zou het toch mooi zijn als we met z’n allen afscheid nemen van de wegwerpmentaliteit waar we sinds de stijging van de welvaart in terecht zijn gekomen. Zoveel natuurlijke grondstoffen zijn er de afgelopen decennia gebruikt bij het fabriceren van alle voorwerpen die we hebben aangeschaft. Waarom zou je steeds weer nieuwe dingen kopen wanneer je op sites als Marktplaats of Ebay bijna altijd wel iets van je gading vindt? Een probleem daarbij is vaak wel: hoe krijg je het bij je thuis?
s?

Zie je net dat ideale bed staan bij die leuke mensen in Oost-Groningen terwijl je zelf in de Randstad woont, dan is het een beetje zonde om die kilometers daarvoor te gaan rijden. Daarom is HubHub in het leven geroepen. Een bezorgservice voor alle spullen die je online koopt – dus ook tweedehands spullen. Omdat het vervoer heel efficiënt wordt ingepland en er meerdere adressen met elkaar worden gecombineerd, is het ook nog eens extra duurzaam. Bovendien is het ook nog eens gunstig voor je portemonnee. Kijk maar eens op http://bespaardeals.nl/kortingscode/hubhub/ voor HubHub kortingscodes. 

Hou jij er dus van om online te shoppen en alle sites af te speuren om leuke spullen te verzamelen voor je interieur? Dan kom je vast vaak uit bij een kast of een bank die je alleen maar kunt vervoeren wanneer je een grote auto hebt. Terwijl je die nou juist niet hebt omdat je zuiniger wilt leven. HubHub is een bezorgdienst speciaal voor die gevallen. Via bespaardeals krijg je ook nog regelmatig korting met een speciale code. Ideaal toch?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *