Te huur met geweldige chauffeur

Hoi Hurenvanburen,

Wat een geweldig initiatief die site van jullie. Ik ben 67 en nog altijd goed van lijf en leden en.. gepensioneerd. Het is heerlijk die zekerheid van inkomen en de afwezigheid van werkdruk bevalt me goed. Maar toch is het leven wel wat saai als je niets om handen hebt of voor anderen kan doen.Mijn leven is veranderd sinds ik Hurenvanburen heb ontdekt. Ik heb mijn rijbewijs en En het openbaar vervoer in mijn dorp is niet best, dus ik heb een advertentie geplaatst als

auto met chauffeur

voor mensen in de omgeving. Nou dat heeft niet lang geduurd. Ik heb nu 12 “vaste klantjes” Met andere woorden elke dag heb ik wel 1 of twee ritjes. Hartstikke leuk. Van een paar vraag ik een heel laag tarief om de kosten te dekken en nog ietsje extra en van twee klantjes vraag ik helemaal niets en rij ik gratis. Omdat ik weet dat zij het eigenlijk niet kunnen betalen. Wat is er op mijn leeftijd leuker dan andere mensen te helpen? Echt geweldig.
Zo dat wilde ik als blije chauffeur nog even kwijt!
www.hurenvanburen.nl